Asuca Hayashi -
Asuca Hayashi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Asuka Hayashi
林 明日香
Doğum adı
林 明日香
Doğmuş
(
1989-05-28
)
28 Mayıs 1989
(31 yaşında)
Menşei Osaka , Osaka Prefecture , Japonya
Türler J-pop , R&B , pop-füzyon
Meslekler
Şarkıcı, söz yazarı
aktif yıllar
2003-günümüz
Etiketler Toshiba-EMI
İnternet sitesi
(28 Mayıs 1989 doğumlu), 13 yaşında Ocak 2003'te Japonya ve Tayvan'da çıkış yapan bir Japon şarkıcıdır.

Biyografi

doğup büyüyen Hayashi, piyano öğretmeninin şarkı söylediği bir kaseti bir müzik yapımcısına göndermesinin ardından sanatçı oldu.

Hayashi'nin yeteneklerinden etkilenen Toshiba Emi'nin Güneydoğu Asya bölümü, ilk single'ı "ake-kaze" yi Japonca sürümüyle aynı gün yayınlamayı planladı.

. Japonya, Hong Kong, Tayvan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde hayranları kazandı.

"Chiisaki Mono" veya "Bir Dilek Tut" (İngilizce Versiyon) adlı hit şarkısı altıncı Pokémon filmi Jirachi Wishmaker'da kullanıldı (Japonca: Nanayo no Negai Boshi ; kelimenin tam anlamıyla "Wishing Star of Seven Night"). Diğer önemli şarkılar arasında "Hitotsubu no Tane ~ Love the Earth ~", "Snowdrop", "Jibun Shinjite" ve "Mou Ichido Anata ni Aitai" sayılabilir.

Hayashi o zamandan beri hem Japonca hem de Çince olarak kayıt yaptı ve Çinli enstrümantalist Chen Min ile "Tsubane ni Naritai" single'ında birlikte çalıştı.

2013 yılında Satoshi Ishii ile evlendi . 1 oğulları var.

Diskografi

Albümler

  • [2003.03.21] Saku (咲; Bloom)
  • [2004.07.14] Hatsukoi (初戀; İlk Aşk)
  • [2005.12.14] Chou (蝶; Kelebek)
  • [2013.08.21] En İyi Altın (ゴ ー ル デ ン ☆ ベ ス ト 林 明日香)

Mini Albümler

  • [2005.03.02] Tsunaide (つ な い で; Beraber Bağla)

Bekarlar

  • [2003.01.22] ake-kaze (Şafak-Rüzgar)
  • [2003.03.19] "Haha" (「母」; "Anne")
  • [2003.07.09] Chiisaki Mono / Tsubame ni Naritai (小 さ き も の / 燕 に な り た い; Küçük Şeyler / Kırlangıç ​​Gibi)
  • [2003.11.19] Mou Ichido Anata ni Aitai (も う 一度 あ な た に 会 い た い; Sizinle Tekrar Buluşmak İstiyorum)
  • [2003.12.17] Tsubame ni Naritai (Yeniden Yayın) (燕 に な り た い; Bir Kırlangıç ​​Olmak İstiyorum)
  • [2004.03.03] Rin no Kuni (凛 の 国; Kıç Ülkesi)
  • [2004.06.30] CENNET ~ Yume no Shima e ~ (CENNET ~ 夢 の 島 へ ~; Dream Island'a Gidiyorum)
  • [2004.10.14] Kimi wa Magnolia no Hana no Gotoku / Sayonara wa Yuubae no Naka de (君 は マ グ ノ リ ア の 花 の 如 く / さ よ な ら は 夕 映 え の 中 で; Bir Manolya Çiçeğisiniz / Veda Günbatımı Parıltısında)
  • [2005.03.02] Renka (Tek Parça İlk Baskı) (蓮花; Lotus Çiçeği)
  • [2005.05.25] Renka (蓮花; Lotus Çiçeği)
  • [2005.11.09] Koe (声; 'Ses)
  • [2007.03.21] Kokoro no Mama ni (心 の ま ま に; Değişmeyen Kalp)

DVD / VHS

  • [2003.07.16] Chiisaki Mono (DVD Single) (小 さ き も の)
  • [2003.09.19] Mou Ichido Anta ni Aitai (DVD single) (も う 一度 あ な た に 会 い た い)

Derleme / Diğer

  • [2004.05.19] Kikansha Sensei Orijinal Film Müziği (SANCTUARY ~ Yume no Shima e ~)
  • [2005.03.23] Van Son in Tokyo (DVD) (Rin no Kuni Sung Live; "Dat Nuoc Lam Liet" başlıklı)
  • [2005.03.30] VENUS JAPONYA (Kardelen)
  • [2005.03.30] Minna no Uta Best Hit Collection (DVD) (Kardelen)

Referanslar